Vandleg er en af børnenes absolutte favoritter. At flytte rundt på vandet, lave dæmninger, sejle med små både og plaske er en aktivitet, der ikke alene giver masser af legeværdi, men også udfordrer børnenes fantasi og stimulerer sanserne.

I Bogense er Maxplay i disse dage ved at etablere en fin vandlegeplads med fokus på rollelegen. Her får børnene rig mulighed for at boltre sig med vandet og blive inspireret af Bogenses historie og udvikling.

Fokus på Bogense – fokus på fortællingen

Med sin hovedvandlinie og inderbane skabes en miniversion af de eksisterende vandkanaler i Bogense, som refererer til den allerede etablerede klimasikring.

Vandtårnet i silhuet repræsenterer vandet, Bindingsværkshuset repræsenterer den gamle bydel, mens det tofarvede hus repræsenterer feriebyen som i dag bidrager væsentligt til kommunen med sine mange turister.

På den måde er byen, industrialiseringen, turismen, historien alt sammen emner, som mor og far kan blive inspirerede til at tale med deres børn om, når de besøger legepladsen. Man kan også vælge at lade børnene finde deres egen leg og give slip, men hos Maxplay bestræber vi os på at bringe andet og mere end legeværdi til børnene. Vi vil gerne skabe en fortælling og en historie som både børnene og deres forældre kan have glæde af, mens de leger.