Månedens konsulentprofil – Fyn & Sønderjylland: Anders Sigvardt

Anders er Maxplay konsulenternes nestor. Han går altid forrest med sin kreativitet og sin evige insisteren på det gode projekt og den gode service. Efter mange år i branchen og talrige flotte projekter, især i boligsektoren, er det naturligt, at de øvrige konsulenter lytter, når Anders taler.

Samtidig er Anders kundernes mand. Han vil gå meget langt for at sikre kundens oplevelse af kvaliteten, og han går aldrig fra et projekt, før han er sikker på, at kunden er tilfreds. Med sin særegne humor bliver det ofte en sjov dag, når Anders er på kontoret, og det tager han med ud til kunderne – det skal være sjovt at gå på arbejde.

”Det kan godt være, at vi starter med at måle op i løse træskolængder og fortælle vittigheder, men kvaliteten af det vi laver, skal jo være der, og vi skal kunne stå inde for det” 

– Anders Sigvardt

Privat bor Anders i Odense med sin søn Oliver. Han har brugt meget tid på racercyklen i forbindelse med Team Rynkeby og senere på spinningholdet.

Du kan altid fange Anders på telefonen på 5179 0977, hvis du er interesseret i at høre mere – men det er altid en god ide, at du lige sikrer dig, at du ikke ringer under Den Korte Radioavis. Alternativt kan du sende ham en mail på as@maxplay.dk, så han kan få sin daglige dosis af Kirsten Birgit i fred 😉

Anders har for nyligt være frontmand på projektet ‘Granparken’ i Vollsmose. Du kan læse mere om Granparken nye legeplads her: