Månedens medarbejder: Niels Ø. Madsen

By | 2019-03-19T11:28:07+00:00 September 25th, 2018|Månedens konsulent|

Månedens konsulentprofil – Jylland

Denne måneds konsulentprofil hedder Niels Ø. Madsen.

Da Maxplay sidste sommer købte Noles, og dermed fik egenproduktion af naturlegepladser, fik vi to gode sidegevinster med i form af to dygtige konsulenter, der gennem mange år har være ansat hos Noles; Lars Tranberg og Niels Ø. Madsen, som begge heldigvis valgte at tage med på den nye rejse med Maxplay.

”Jeg fortryder ikke et sekund, at jeg valgte at gå med over i Maxplay, da Søren (Maxplays ejer) gav mig tilbuddet. Vi havde nogle gode og sjove år med Noles, og jeg har jo stadig en række af mine kollegaer fra dengang. Nu har vi bare fået en stærk og meget professionel salgsledelse, der hjælper os konsulenter til at nå de vækstmål, virksomheden har. Det er vildt sjovt at være med til at vokse og opleve den store udvikling, som Maxplay allerede har opnået”, udtaler Niels Ø. Madsen.

Niels har været ansat i Noles siden 2008 og i Maxplay siden 2017. Han opererer primært i Jylland og på Fyn, hvor mange allerede har haft glæde af Niels’ imponerende kreativitet og idérigdom, som han benytter, når han komponerer sine tilbud til skoler og institutioner.

Kreativiteten kommer blandt andet til udtryk i produktudviklingen og sammensætningen af legeredskaber til en helstøbt legeplads. Niels har stor brancheerfaring og massiv viden om legepladser. Samtidig indgår Niels i den projektgruppe, der løbende arbejder med produktudvikling internt i Maxplay. ”Det arbejde vil jeg nødigt undvære. Jeg elsker at komme ud og tale med kunderne og finde ud af, hvad de har brug for, og hvad de drømmer om. Men jeg er også optaget af at bidrage til udviklingen af de redskaber, som vil blive efterspurgt i morgen”.

Kreativiteten benyttes også i privatlivet, hvor Niels spiller musik med sit orkester Made By Dreams. Der spilles så meget, som arbejdet tillader – der skal jo være plads til leg. ? Også med penslen i hånden kommer det kreative ud via hans malerier ‘POPWORK’ – en fritidsaktivitet, som altid har været en vigtig del af Niels’ liv.

Niels er vellidt blandt kunder og kolleger. Både dem, der fulgte med fra Noles, og de nye fra tiden i Maxplay. Blandt kunder betyder det, at han er efterspurgt og derfor kommer meget omkring. Hvis du vil have et møde med Niels om dit kommende legepladsprojekt eller måske vil inspireres til, hvordan du kan udvikle din skolegård eller dit udemiljø, kan du altid kontakte Niels. Skriv til ham på nm@maxplay.dk eller ring på telefon +45 2190 0295.

Niels’ kreative hoved står bag flere Maxplay-legepladser. Se et par eksempler her :

Børnehuset Rismøllen :

Gormsvej, Vejen Kommune

Huset Nyvang:

TH Langs Skole, Silkeborg: