Har du et projekt vi kan hjælpe med?

Få besøg af en konsulent

Hvordan en legeplads bliver til

De fleste legepladser starter med en drøm. En drøm om et aktivt område for børn og unge, et sted hvor de kan bevæge sig, lege med andre eller alene og hvor familien kan være sammen og få kvalitetstid. Det er jo hvad legepladsen kan.

Når drømmen om en legeplads skal konkretiseres kontakter du en konsulent fra Maxplay, og sammen gennemgår vi dit område og hvilke muligheder der er for at realisere dine drømme. Dette møde er naturligvis ganske uforpligtende. Imidlertid er det en god ide hvis du har gjort dig tanker om budget og størrelse på projektet inden mødet, så vi kan hjælpe med at afstemme forventningerne.

Kontakt Maxplay nu for at få et uforpligtende møde om din kommende legeplads – klik her

Forslag til legeplads

Når Maxplays konsulent har været på besøg starter arbejdet med at udarbejde et tilbud. Her samarbejder konsulenten med tegnestuen i Maxplay om af levere de bedst mulige løsninger indenfor de rammer du har sat. Her vil forskellige muligheder blive drøftet og den endelige løsning bliver skitseret. Herefter sætter konsulenten et tilbud sammen bestående af tegninger og beskrivelser samt priser, og laver sin præsentation til jeres beslutningstagere.

Præsentationen

Når din kommende legeplads skal præsenteres, er det en god ide at konsulenten er til stede. Der er altid en række spørgsmål som kan være nyttige at få besvaret og her kan konsulentens viden om projektet være meget nyttig. Hvis der skulle være mindre rettelser for at beslutningen kan tages, kan dette også klares ved at konsulenten er til stede.

Efter beslutningen

Når I har beslutter jer for at Maxplay skal levere jeres nye legeplads, går en lang række processer i gang – heldigvis ikke for dig. Maxplays konsulent bestiller varer og montører, og går i gang med at lave en tidsplan for projektet. Hvis legepladsen skal stå færdig til et bestem tidspunkt, er det derfor en god ide at få dette nævnt så tidligt i processen som muligt så konsulenten kan tage højde for evt. leveringer der kan kræve længere tid.

Nogle projekter kræver byggetilladelse eller forundersøgelser af rør og ledninger. Dette er naturligvis noget Maxplay tager sig af hvis du som kunde ønsker dette.

Når legepladsen er færdigmonteret, sørger Maxplay for en ibrugtagningstilladelse, og nu er legepladsen klar til brug og leg.

Om Tegnestuen

Hos Maxplay har vi vores egen tegnestue. På den måde kan vi levere de mest kreative løsninger til din kommende legeplads. Ofte vil det være disse tegninger der giver projektet vinger, da det er her man kan se legepladsen for sig. Tegnestuen i Maxplay er det kreative epicenter – det er her konsulenten henter sin inspiration og ofte findes løsningerne på de komplicerede sager på tegnestuen.

Inspirerende legepladser

Maxplays tegnestue kommer med den løsning der passer bedst til jeres område. Vores konsulent er altid klar til at komme og besøge dig for at give et godt tilbud der passer til netop dit område. Helt uforpligtende.

BOOK ET MØDE

Det tager kun et par sekunder!