Har du et projekt vi kan hjælpe med?

Få besøg af en konsulent

Værdier

 

Innovation 

Ingen kommer foran ved at følge i andres fodspor – derfor er det vores mål hele at udvikle vores metode til at levere legepladsprojekter. Det giver ikke mening at ændre noget for ændringens skyld men i Maxplay fokuserer vi på de områder hvor ændringerne kan gøre en oprigtig forskel for kunden og i sidste ende for børnene.

 

Kvalitet

Maxplays kvalitet består af fire grundpiller: materialevalg, sikkerhed, design og legeværdi. På den måde sikres du en løsning med lang levetid, en løsning der overholder gældende standarder, en løsning der passer til jeres område samtidigt med at legeværdien er i top for børnene.

 

Effektivitet

Vi skal levere hurtigt og effektivt. De fleste kunder vil gerne have deres projekt færdigt så hurtigt som muligt når det først er besluttet. Maxplay ligger vægt på at overholde tidsplanerne og på den måde sikre at vores kunders tilfredshed både med resultatet og processen.

Tillid

Maxplay er afhængig af gode relationer – det skaber vi gennem mange års godt samarbejde. Vores kunder er ikke nødt til at handle med os – de har lyst til det!

Inspirerende legepladser

Maxplays tegnestue kommer med den løsning der passer bedst til jeres område. Vores konsulent er altid klar til at komme og besøge dig for at give et godt tilbud der passer til netop dit område. Helt uforpligtende.

BOOK ET MØDE

Det tager kun et par sekunder!