Centerparken, Brande 2018-06-27T16:13:31+00:00

Project Description

CENTERPARKEN, BRANDE

Har du et projekt vi kan hjælpe med?

Få besøg af en konsulent

Centerparken, Brande

Vi har puttet limstifter i sandkassen og opfordrer børnene til at lege i en blyantspidser på den nye legeplads i Centerparken i Brande.

Den er god nok. Men bare rolig, Ikast-Brande Kommune skal ikke bekymre sig om klager om fastklistrede børn med spidse hoveder. Skoleredskaberne er nemlig en del af vores plan om at give Centerparken en legeplads, der tager udgangspunkt i dens placering tæt på Brande Bibliotek, hvor leg og læring er i fokus. Vi har derfor leget lidt videre med læring set fra særligt skolebørnenes perspektiv – og her kommer penalhuset og de dertilhørende redskaber ind i billedet.

Derfor kan børnene i Brande nu rutsje ned fra et kæmpe penalhus, gynge under meterhøje farveblyanter, træne balancen på viskelæder, kravle ind i en blyantspidser og servere sandkage på omvendte limstifter.

Legepladsen er produceret i robinietræ – en stærk og smuk træsort, der er særligt kendt for sin holdbarhed. Træets look, enkelte steder malet med røde og hvide farver, går hånd i hånd med Centerparkens rekreative udtryk. Dertil kommer et par velplacerede gule og røde farvestænk, der matcher både kommunens og bibliotekets logo.

Projektgalleri

Projektdetaljer

KUNDE

Ikast-Brande Kommune

PROJEKTTYPE

Naturlegeplads

PROJEKTANSVARLIG 

Maxplay

Få et tilbud i dag!

Lyst til en snak? Vi svarer gerne på dine spørgsmål.