Engesvang 2018-07-23T11:54:39+00:00

Project Description

ENGESVANG

Har du et projekt vi kan hjælpe med?

Få besøg af en konsulent

Engesvang

Der har længe manglet en legeplads på det grønne område ved kraftvarmeværket i Engesvang i Midtjylland. I slutningen af 2017 fik Ikast-Brande Kommune endelig mulighed for at gøre noget ved sagen, og i juni 2018 blev den nye legeplads så indviet.

Maxplay står bag design og produktion af den nye legeplads, som med sine gennemgående cylinderforme passer perfekt ind i området, der bl.a. er kendetegnet ved de to siloer. Legepladsens hovedattraktion er klart de to tårne med rutsjebaner i forskellige højder, klatrenet og en kroget brandmandsstang. Tårnene er forbundet af en hængebro. Derudover er legepladsen udstyret med balancepæle og -bomme, en stor sansegynge og en sandkasse.

Legepladsens redskaber er primært skabt i det slidstærke robinietræ samt stål, der matcher siloernes rå udtryk. Enkelte redskaber er desuden malet i blå nuancer, ligeledes inspireret af siloerne i baggrunden.

Med legepladsen kommer der endnu mere liv i det grønne område, der jævnligt bruges til afholdelse af markeder og dermed trækker mange folk til – både beboere i området og udefrakommende.

Indvielsen af legepladsen blev dækket af avisen Alt om Ikast-Brande, hvor den lokale byrådspolitiker, Frank Heidemann Sørensen, bl.a. udtalte:

”- Legepladsen er et stort plus for Engesvang. I stedet for en kedelig mark har vi nu en flot legeplads, siger Frank Heidemann.”

Læs hele artiklen her.

Projektgalleri

Projektdetaljer

KUNDE

Ikast-Brande Kommune

PROJEKTTYPE

Naturlegeplads

PROJEKTANSVARLIG 

Maxplay

Få et tilbud i dag!

Lyst til en snak? Vi svarer gerne på dine spørgsmål.