Har du et projekt vi kan hjælpe med?

Få besøg af en konsulent

Multibaner, sport og fitness

 

Maxplay med på banen

Multibaner skal bruges af mange forskellige. Vores konsulenter indgår meget gerne i dialog med jer om hvordan vi kan lave det helt rigtige multibaneprojekt til jer således at projektet tilgodeser så mange forskellige som muligt.

Når du skal etablere en mulitibane er Maxplay derfor din bedste samarbejdspartner. Vores konsulenter har mange års erfaring med udvikling og etablering af multibane projekter og vi holder altid øjet på bolden så vi finder den rigtige løsning til jeres multibaneprojekt. Maxplays multibane er støjsvag, stærk i design og en af de mest vedligeholdelsesneutrale multibaner i Danmark.

Fitness fra Maxplay – Dansk design i verdensklasse

Efterspørgslen efter dansk design er velkendt og på fitness redskaber gør dette sig også gældende. Vores fitnessredskaber i Maxplay er i absolut verdensklasse. Både på design og brugervenlighed er Maxplays fitness produkter fra Norwell de stærkeste på markedet og der er minimalt vedligehold på disse. Redskaberne fokuserer på æstetik, funktionalitet og kvalitet – det er din tryghed som kunde når du handler fitnessredskaber hos Maxplay – vi giver en udendørs fitness oplevelse i verdensklasse!

Få et tilbud i dag!

Lyst til en snak? Vi svarer gerne på dine spørgsmål.